Om oss

Vi återvinner och säljer begagnade golfbollar, helt enkelt!


Här kan du läsa om vad vi gör och vad vi står för!

Straight Aim Golf återvinner och säljer golfbollar som har hittats på och omkring diverse golfbanor runt om i Sverige. När de kommit till oss, tvättar vi dem och återvinner för att sedan sortera dem noga in i olika klasser och märken. Vissa bollar måste slängas pga alldeles för dåligt skick men de allra flesta har ett andrahandsvärde av en högre eller lägre klass.


Miljöfrågor är viktiga för oss och samtidigt som vi bidrar till att hålla naturen på och omkring golfbanorna ren, uppmuntrar vi våra kunder att köpa begagnade och inte nya bollar som kommer hamna ute i naturen igen. Det tar tyvärr 100-1000 år för plasten i en golfboll att brytas ner. Under den tiden utsöndras även tungmetaller, framför allt zink, ut i naturen. Genom att handla våra återvunna golfbollar, sparar Ni som kund inte bara stora summor pengar, utan bidrar även till en renare natur!

NI sparar alltså pengar, vi växer som företag och naturen hålls renare. Win-win för alla!

Kvalitet är något som vi värderar högt. Får Ni inte den kvalitet som vi utlovar kommer vi sannolikt att förlora ER som kund.

Vi sorterar våra bollar nogrannt in i 4 olika klasser var Ni själva väljer och får precis den kvalitet Ni önskar. Titta gärna på vår klassificering där Ni kan se bilderexempel på varje klass. Vi säljer inga bollar som inte stämmer in på sin egen kategori. Vilket i sin tur hänger starkt ihop med vårt tredje nyckelord, nämligen ärlighet:


Ärlighet är något som alla företag borde utlova. Tyvärr är det inte fallet alltid. Vi vill att Ni som kund känner Er trygga med oss.

Vi har därför valt att inte använda bilder på nya eller datoriserade golfbollar till vår hemsida, utan har själva tagit bilder av utvalda A-klass bollar som vi har i lager. De ända justeringar som gjorts med bilderna är eventuella skuggreduceringar eller definitionsförstärkningar, förstorningar och på sin höjd enstaka brusreducering om det har legat något dammkorn på bollen som fotografen inte märkt vid fotograferingstillfället. Bilderna talar alltså sanning!


Vi kan också erkänna att vi säkert inte är billigast på marknaden, men vi har hög kvalitet och försöker hålla priserna så låga som möjligt för att ha så många och nöjda kunder som möjligt.


VARFÖR VÄLJA OSS?


HJÄLP TILL ATT HÅLLA NATUREN RENARE, SPARA PENGAR SAMTIDIGT SOM DU ÄR NÖJD MED VARAN OCH TRYGG MED DIN LEVERANTÖR!

MILJÖ

KVALITET

MALMÖ      Golfbollar skåne   Begagnade golfbollar Malmö

Malmö    Skåne    billiga golfbollar    Malmö

Golfbollar Malmö    Köpa billiga golfbollar Malmö

Begagnade golfbollar malmö   återvunna golfbollar

Golfbollar skåne   begagnade golfbollar    golfbutik   golfÄRLIGHET